Laminaat - All in Laminaat

Laminaat vloeren  krono original

Eurhome-Logo

 

 

EuroHome laminaatvloeren – de ideale stijl voor uw huis.

De eisen die heden ten dage aan vloeren worden gesteld, zijn net zo verschillend als de leefwijzen en stijlen waarmee ze worden omringd. Daarom is het niet verwonderlijk dat laminaatvloeren, die aan de hoogste eisen van comfort, uitstraling en gemak, voldoen, steeds populairder worden.

In het leveringsprogramma van EuroHome laminaatvloeren vindt u een uitgebreide laminaatcollectie. En welke vloer u ook kiest, met welke afwerking dan ook, hij zal aansluiten op uw smaak en persoonlijke levensstijl.

Kies hieronder de mogelijke EuroHome collecties en kleuren:

 

1_laminaat

Symbolen

Laminaat-8-mm Vochtbescherming:
De vochtwerende tussenlaag en de gesloten clicverbinding garanderen rondom een optimale vochtbescherming.

1clic2go 1clic2go:
Het nieuwe 1clic2go systeem klikt makkelijk in elkaar en maakt het leggen van de vloer extra eenvoudig, speciaal op lastig te bereiken plaatsen. Bij het verbinden van de panelen hoort u een clic, zodat u weet dat de panelen  goed op elkaar aansluitingen. De hoge stabiliteit voorkomt dat de voeg tussen de panelen open gaat staan. 1clic2go is waarschijnlijk het snelste legsysteem op de hedendaagse markt.

Twinclic Twinclic:
Het Twinclic systeem is speciaal ontwikkeld om het leggen van uw laminaatvloer eenvoudig en zonder problemen te laten verlopen. Het clic profiel geeft de mogelijkheid om elk paneel eenvoudig met elkaar te verbinden.

Antislip-klasse Antislip klasse:
Veiligheid is zeer belangrijk. Door speciaal ontwikkelde structuren met een classificatie in een antislip klasse, wordt bij gebruik in werk- en commerciële ruimtes, het risico op slipgevaar verminderd.

Endless-Beauty Endless Beauty:
Endless Beauty is een nieuw paneelconcept dat door een ”onzichtbare” voeg tussen de verschillende panelen en een V-groef aan de lange zijde een optimaal effect geeft.

Microscratch-protect Microscratch Protect:
Het uiterst robuuste oppervlak beschermt uw vloer nog beter tegen micro krassen, die door sterke mechanische belasting kunnen ontstaan. Met microscratch protect is uw vloer optimaal gewapend tegen slijtage door het leven van elke dag.

authentic embossed Synchroonoptiek:
De diep geborstelde – synchroon structuur geeft het effect van een geborstelde houten vloer. Het diep matte effect in de poriën geeft een realistische uitstraling.

Eco-vriendelijk ECO vriendelijk:
Alle Euro Home vloeren zijn milieur vriendelijk, omdat 95% van het hout uit verantwoordelijk beheerde bossen wordt betrokken. Ook het volledige productieproces is gecertificeerd door onafhankelijke experts.
supra 4vHealthPEFC-245x300Floor-score

 

Endless-Beauty-sfeerfoto-234x300 Endless BeautyEndless-Beauty

Er zijn elementen die een extra ruimtelijk effect geven aan uw kamer, zoals de Endless Beauty – het effect van grenzeloos doorlopende panelen. De perfect keuze.

 

Structuren & Afwerkingen

Natuurlijk-relief
Natuurlijk Reliëf

Effen-structuur
Effen Structuur

Rustieke-finish
Rustieke Finish

Synchroonoptiek-I
Synchroonoptiek

Super-matt
Super Matt

 

In onze offertemodule kunt u de gewenste laminaatserie, kleur, ondervloer, plinten en legservice selecteren en de benodigde oppervlakte invullen. U krijgt dan gratis en vrijblijvend een gespecificeerde offerte per e-mail toegestuurd.

Wilt u eerst vrijblijvend een staal zien?
stalen