Voordelig laminaat bij All in laminaat

Op zoek naar een voordelig laminaat?

All in laminaat heeft voordelig laminaat met bijpassende laminaat plinten en een laminaat ondervloer al vanaf  € 12,90 per m². U krijgt het laminaat met ondervloer en plinten al geleverd en geplaatst vanaf € 19,90 p/m². Vraag vandaag nog een gratis staal of thuisbezoek aan of bezoek de showroom van onze leverancier in Zoeterwoude.

Voordelig laminaat als binnenvloer is zeer populair

Laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis. De uitstraling van voordelig laminaat wordt voornamelijk bepaald door het decor van het gebruikte papier. Mooi en goed papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De decor papier wordt bijna altijd voorzien van een extra  bewerking, zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het laminaat nog meer lijkt op echt hout.

Voordelig laminaat bij All in laminaat

Wie voor de keuze staat op welke vloer hij of zij in de toekomst wil leven, kan met een goed geweten voor goedkoop laminaat kiezen. De voordelen van laminaat liggen voor de hand: stijlvol design, duurzaamheid, hoog weerstandsvermogen en onderhoudsvriendelijk.

In vergelijking met andere vloerbedekkingen zijn de voordelen van laminaat duidelijk: Laminaat combineert talrijke voordelen die u bij een andere vloerbedekking amper kunt vinden.

Voordelig Laminaat van een prima kwaliteit!

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de HDF onderlaag en door de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van de laminaatvloer.

Laminaat all-in heeft een breed assortiment vloeren met enkel en alleen goede kwaliteit voordelig laminaat met een minimale dikte van 7mm en een gebruiksklasse van AC3-31 of hoger!

De melamine toplaag bepaalt ook de kwaliteit van de laminaatvloeren en wordt uitgedrukt in een gebruiksklasse:

 • AC3, klasse 31 –  Dit (vaak) voordelig laminaat is geschikt voor intensief woongebruik en voor lichte commerciële omgevingen.
 • AC4, klasse 32 – Laminaat van deze klasse is geschikt voor zwaar woongebruik en normaal commercieel gebruik. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen, is dit de juiste klasse.
 • AC5, klasse 33 –  De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn, grotendeels commerciële ruimtes waar heel veel mensen lopen.

Uitstekende garanties bij voordelig laminaat

De all-in laminaat aanbieding van allinlaminaat.nl betreft het Eurohome laminaat van Krono Original bestaande uit vier mogelijke programma’s:

 1. Euro Home Classic 7mm (vlak) bestaande in 6 kleuren
 2. Euro Home Country 7mm V-groove bestaande in 6 kleuren
 3. Euro Home Village 8mm V-groove bestaande in 4 kleuren
 4. Euro Home Villa Grande 24cm. breed V4–groove in 4 kleuren

Dit complete Euro Home laminaat programma heeft een minimale gebruiksklasse van: AC3, klasse 31 en geeft de fabrikant minimaal 15 jaar fabrieksgarantie.

garantie laminaat

Kan voordelig laminaat ook op vloerverwarming?

Vloerverwarming in combinatie met laminaat is altijd al een van de best verkochte combinaties geweest en dat zal dat zo nog wel voorlopig zo blijven ook. Omdat voordelig laminaat vaak een geringe dikte heeft, is het uitermate geschikt voor op vloerverwarming. Zowel een elektrisch als een Hydro systeem (met buizen) is mogelijk als vloerverwarming onder laminaat.

laminaat voordelig

Als u vloerverwarming onder voordelig laminaat wil installeren, moet er in vergelijking met andere vloeren met een aantal zaken rekening worden gehouden voor en tijdens de installatie. Allereerst wordt vloerverwarming onder laminaat het best als bijverwarming en niet als hoofdverwarming gebruikt. Ook moet er een speciale ondervloer met een lage warmte weerstandwaarde (R) voor op de vloerverwarming gebruikt worden, die de warmte goed kan doorgeven en niet isoleert.

Voor meer informatie over de mogelijke (onder)vloeren voor op vloerverwarming  kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Waarom voordelig laminaat kopen bij allinlaminaat.nl

 • Voordelig laminaat leggen van prima kwaliteit voor intensief woongebruik
 • Laminaatvloeren zijn uit voorraad leverbaar
 • De vloer wordt compleet geleverd met ondervloer en plinten
 • De vloer wordt eventueel gelegd door vakbekwame vloerenleggers
 • CBW garantie en zekerheid
 • Gratis stalen
 • Gratis thuisbezoek (zie voorwaarden)

de online vloerenstudio

Voor meer informatie over voordelig laminaat of het aanvragen van een offerte, een staal of thuisbezoek neemt uw contact op met All-in laminaat van de Online Vloerenstudio of bel ons op 023 7433395.

Wilt u eerst vrijblijvend een staal zien?
stalen