Laminaat Leggen - All in Laminaat

Laminaat leggen

Wilt u laminaat leggen?
Kies dan voor de laminaat all-in aanbieding met legservice van de Online Vloerenstudio.
Wanneer u zelf geen tijd heeft om laminaat te leggen of wanneer u twee linkerhanden heeft, is het wellicht verstandig om uw laminaatvloer te laten leggen. Het grote voordeel van laminaat laten leggen, is het natuurlijk het gemak. Het scheelt u een hoop ergernis en tijd (en tijd is in veel gevallen ook geld).

Kosten van het laminaat leggen

De totaalprijs die wordt gerekend voor het laminaat leggen, hangt vooral af van het aantal vierkante meter laminaat dat gelegd moet worden. Maar ook het type laminaat, ondervloer en plint is bepalend voor de all-in prijs.
Met onze all-in laminaat offertemodule berekent u zelf eenvoudig de totaalprijs door de benodigde oppervlakte in te vullen en de gewenste (onder)vloer en plinten te selecteren.
Bent u benieuwd naar de losse prijzen voor het laminaat leggen en de eventuele toebehoren, kijk dan op onze website van de Online Vloerenstudio bij de legservice

Laminaat leggen met CBW garantie en zekerheid

cbw

All-in laminaat is namens de Online Vloerenstudio CBW erkend.
Wanneer u een laminaatvloer laat leggen door een CBW erkend bedrijf, weet u zeker dat het laminaat leggen goed gebeurt en dat u ook lang plezier van uw vloer zult hebben.

Als een professional de situatie bekijkt, weet hij/zij precies wat er nodig is en wat er moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen.
Graag komen we daarom ook vooraf bij u langs op thuisbezoek om de situatie te beoordelen.
Heel belangrijk is bijvoorbeeld het kiezen van de juiste laminaat ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond maar ook uw persoonlijke voorkeur helpen wij u met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we u de mogelijke plinten en profielen laten zien en de eventuele bijzonderheden m.b.t. het laminaat laten leggen bekijken en bespreken.
Verder helpen wij u natuurlijk graag met het opmeten van de oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar u het laminaat leggen wil.

Voorwaarden bij het laminaat leggen laminaat laten leggen

Voordat uw nieuwe laminaatvloer gelegd kan worden, moet er aanbepaalde voorwaarden worden voldaan:

Het laminaat moet minimaal 24-48 uur acclimatiseren in de ruimte(s) waarin deze gelegd gaat worden. De temperatuur van de ruimte moet tussen de 18-20°C liggen en een relatieve luchtvochtigheidsgraad van tussen de 45 – 65%.
De pakken laminaat moeten horizontaal neergelegd/gestapeld worden in de ongeopende verpakking.

• Alle ruimtes waar u het laminaat leggen wil, dienen leeg, droog en schoon zijn.
• Eventuele oneffenheden in de ondergrond dienen vooraf weggewerkt te worden.
• Nieuwbouwhuizen (en na het stuken) vooraf goed ventileren en verwarmen om eventuele vochtproblemen te voorkomen.
• Is er gekozen voor het plaatsen hoge laminaat plinten, dan is het noodzakelijk om alle bestaande (bouw)plinten vooraf te verwijderd te hebben.
• Het aaneengesloten laminaat leggen, kan tot een lengte 8 á 10 meter worden gedaan. Anders moet er een dilatatiestrip/profiel in een deuropening aangebracht worden.

legservice

Vragen over het laminaat leggen

Wanneer u nog vragen heeft over het laminaat leggen of als u direct een legafspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar: 023 7433395
Buiten de telefonische openingstijden kunt u ons natuurlijk e-mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Wilt u eerst vrijblijvend een staal zien?
stalen