Laminaat aanbieding van All-in Laminaat

Laminaat aanbieding incl. Legservice v.a. € 19,90 p/m²

Bent u op zoek naar een complete laminaatvloer voor scherpe prijs?
De Online Vloerenstudio heeft nu een all-in laminaat aanbieding voor een totaalprijs vanaf € 19,90 p/m².  Deze laminaat aanbieding bestaat uit een Krono Eurohome laminaatvloer met ondervloer en plinten. Daarnaast wordt deze laminaatvloer met alle toebehoren compleet gelegd door één van onze vloerenleggers.

allinlaminaat

Nieuwe website voor deze laminaat aanbieding

De Online Vloerenstudio heeft een nieuw All-in laminaat concept bedacht en speciaal daarvoor deze website ontwikkeld.

All-in laminaat maakt het mogelijk om d.m.v. een overzichtelijke offertemodule een complete vloer inclusief onze professionele legservice samen te stellen.  Daarbij kan er gekozen worden voor een geschikte ondervloer en de gewenste plinten. Deze laminaat aanbieding wordt overigens compleet geleverd en geplaatst met CBW garantie en zekerheid.

De mogelijkheden binnen deze laminaat aanbieding:

  1. Laminaat

Er zijn vier verschillende soorten Eurohome laminaat series leverbaar. Binnen deze vier collecties kan er gekozen worden voor wel 20 verschillende laminaatvloeren, die allemaal geschikt zijn voor intensief woongebruik (gebruiksklasse 31 of 32) en geleverd worden met minimaal 15 jaar fabrieksgarantie.

  1. Ondervloer

Omdat geen woning hetzelfde is en er altijd rekening gehouden moet worden met eigenschappen als geluidsreductie, isolatie en egalisatie, hebben wij gekozen voor vier mogelijke ondervloeren.  Er kan dus altijd wel een geschikte ondervloer voor uw woning geselecteerd worden.

  1. Plinten

Uiteraard kan een mooie bijpassende plint niet ontbreken binnen onze all-in laminaat aanbieding. Er kan gekozen worden uit drie verschillende uitvoeringen:

  • Bijpassende plakplint
  • Bijpassende muurplint
  • MDF (overschilderbare) muurplint
  1. Legservice

Zonder onze legservice is deze all-in laminaat aanbieding natuurlijk niet compleet!

De gekozen ondervloer, het laminaat en de plinten worden dan ook compleet geplaatst door een vakkundige vloerenlegger.

Welke keuzen moet ik maken bij deze laminaat aanbieding?

de online vloerenstudioIn deze oriënterende fase helpen wij u graag met het maken van een keuze. Dat begint eigenlijk met een gratis en vrijblijvend Thuisbezoek.

Op afspraak komen wij bij u thuis met de stalen van onze All-in laminaat aanbieding en kunnen wij u een geschikte ondervloer adviseren.

Ook zullen we u de mogelijke plinten laten zien en nog eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bekijken en bespreken.

Daarna zullen wij u helpen met het opmeten van de totale oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar de nieuwe vloer moet komen te liggen.
De Online Vloerenstudio zal u dan een passende aanbieding doen d.m.v. een vrijblijvende offerte.

Bezoek de showroom om onze laminaat aanbieding te komen bekijken

De Online Vloerenstudio nodigt u uit in de showroom van onze laminaatleverancier in Zoeterwoude. In deze showroom kunt u de mogelijkheden van onze Eurohome All-in laminaat aanbieding komen bekijken.  Dat kan op alle doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.30uur. Op verzoek krijgt u ook een gratis staal mee van het gewenste laminaat!

Vraag gratis stalen aan van deze laminaat aanbieding

Ook is het mogelijk om een aantal gratis stalen van onze laminaat aanbieding aan te vragen via het contactformulier op de website.

U kunt van het gewenste laminaat een gratis staal aanvragen om thuis de kleur en uitstraling van het laminaat goed te kunnen beoordelen. Van de gewenste laminaatuitvoering wordt dan z.s.m. een stukje laminaat van ongeveer 20 x 20cm. per post verstuurd.

Voor ervaringen, reacties en beoordelingen van eerdere klanten, kunt u alle reviews lezen bij de referenties op de website.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze laminaat aanbieding, neem dan contact met ons op of bel ons op 023 743 3395

alles in een prijs

 

 

 

Dat is onze all-in laminaat aanbieding!

Wilt u eerst vrijblijvend een staal zien?
stalen