Goedkoop laminaat bestellen bij All in Laminaat

Goedkoop laminaat bij All-in laminaat

Bent u op zoek naar een goedkoop laminaat?  Laminaat All-in met legservice al vanaf € 19,90 per m² all-in. U Krijgt het laminaat dan compleet geleverd en geplaatst incl. ondervloer en plinten. Vraag vandaag nog een gratis staal of thuisbezoek aan of bezoek de showroom van onze leverancier in Zoeterwoude.

Goedkoop laminaat als binnenvloer is zeer populair

Laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis. De uitstraling van goedkoop laminaat wordt voornamelijk bepaald door het decor van het gebruikte papier. Mooi en goed papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De decor papier wordt bijna altijd voorzien van een extra bewerking, zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het laminaat nog meer lijkt op echt hout.

goedkoop laminaat

Wie voor de keuze staat op welke vloer hij of zij in de toekomst wil leven, kan met een goed geweten voor goedkoop laminaat kiezen. De voordelen van laminaat liggen voor de hand: stijlvol design, duurzaamheid, hoog weerstandsvermogen en onderhoudsvriendelijk. In vergelijking met andere vloerbedekkingen zijn de voordelen van laminaat duidelijk: Laminaat combineert talrijke voordelen die u bij een andere vloerbedekking amper kunt vinden.

Goedkoop Laminaat van een prima kwaliteit!

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de HDF onderlaag en door de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van de laminaatvloer.
De Online Vloerenstudio heeft een breed assortiment vloeren met enkel en alleen goede kwaliteit goedkoop laminaat met een dikte vanaf 7mm en een gebruiksklasse van AC3-31 of hoger!
De melamine toplaag bepaalt ook de kwaliteit van de laminaatvloeren en wordt uitgedrukt in een gebruiksklasse:

 • AC3, klasse 31 – Dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik  en voor lichte commerciële omgevingen.
 • AC4, klasse 32 – Laminaat van deze klasse is geschikt voor zwaar woongebruik en normaal commercieel gebruik. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen, is dit de juiste klasse.
 • AC5, klasse 33 – De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn, grotendeels commerciële ruimtes waar heel veel mensen lopen.

Uitstekende garanties ook bij goedkoop laminaat

De All-in laminaat aanbieding van allinlaminaat.nl betreft het Eurohome laminaat van Krono Original bestaande uit drie mogelijke programma’s:

 1. Eurohome Classic 7mm (vlak) bestaande uit 4 kleuren
 2. Eurohome Country 7mm V-groove bestaande uit 7 kleuren
 3. Eurohome Villa Grande 8mm V-groove bestaande uit 4 kleuren

Op het Eurohome Classic laminaat en het Eurohome Country laminaat is de gebruiksklasse: AC3, klasse 31 van toepassing en geeft de fabrikant 15 jaar fabrieksgarantie op het laminaat. Het Eurohome Villa Grande laminaat heeft de gebruiksklasse AC4, 32 met 20 jaar fabrieksgarantie.

 

Kan goedkoop laminaat ook op vloerverwarming?

Vloerverwarming in combinatie met laminaat is altijd al een van de best verkochte combinaties geweest en dat zal dat zo nog een tijdje blijven ook. Omdat goedkoop laminaat vaak een geringe dikte heeft, is het uitermate geschikt voor op vloerverwarming. Zowel een elektrisch als een hydrosysteem (met buizen) is mogelijk als vloerverwarming onder laminaat .

goedkope laminaat vloeren

Als u vloerverwarming onder goedkoop laminaat wil installeren, moet er in vergelijking met andere vloeren met een aantal zaken rekening worden gehouden voor en tijdens de installatie. Allereerst wordt vloerverwarming onder laminaat het best als bijverwarming en niet als hoofdverwarming gebruikt. Ook moet er een speciale laminaat ondervloer voor op vloerverwarming gebruikt worden, die de warmte goed kan doorgeven.

Voor meer informatie over de mogelijke (onder)vloeren voor op vloerverwarming kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Waarom goedkoop laminaat kopen bij allinlaminaat.nl

 • Goedkoop laminaat van prima kwaliteit voor intensief woongebruik
 • Laminaatvloeren zijn uit voorraad leverbaar
 • De vloer wordt compleet geleverd met ondervloer en plinten
 • De vloer wordt gelegd door vakbekwame vloerenleggers
 • CBW garantie en zekerheid
 • Gratis stalen
 • Gratis thuisbezoek (zie voorwaarden)

Voor meer informatie over goedkoop laminaat kopen of het aanvragen van een offerte, een staal of thuisbezoek neem dan contact op met All-in laminaat van de Online Vloerenstudio of bel ons op 023 7433395.

Wilt u eerst vrijblijvend een staal zien?
stalen